![]() |
| Galeria Ciastek |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
avoo
Bardzo częsty bywalec
|
fajnowe. przerysowywałeś czy z pamieci?
|
||||||||||||
|
Ostatnio zmieniony przez avoo dnia Pią Paź 31, 2008 17:25, w całości zmieniany 1 raz |
|||||||||||||
|
IgIg
Administrator
|
Rysunki są na rzeczy. Potrafisz w miare dobrze oddać szczegóły, ale ja na twoim miejscu popracowałabym nad proporcjami. A rysujesz coś jeszcze oprócz psów, jakieś bardziej złożone kompozycje czy cóś?
|
||||||||||||
|
_________________ ,,I'm awfully small to be so hugely irritating.'' |
|||||||||||||
|
Ciastek
Administrator
|
Ogólnie to tak,
Tylko że akurat lubie psy.. Wrzuciłem psy.. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
IgIg
Administrator
|
Fajnie by było zobaczyć coś innego w twoim wykonaniu, chociaż psy zachowują wszystkie wzorce rasowe
|
||||||||||||
|
_________________ ,,I'm awfully small to be so hugely irritating.'' |
|||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Mi się bardzo podoba.
|
||||||||||||
|
_________________ :* |
|||||||||||||
|
Ciastek
Administrator
|
Dzięki,
IgIg postaram się coś dziś wykonac.. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Ja mam tylko prośbę, o ile to możliwe do wykonania,bo się nie znam. Możesz rysować na gladkim papierze ?? Obrazki by były lepiej widoczne , wyrazistrze i po prostu ładniejsze. Chyba ,że się wzorujesz na kratkach,jak chodzi o jakieś proporcje(wsumie zawsze można sobie posłożyć kartkę w kratkę pod gładką).
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Ciastek
Administrator
|
Nie wzoruje się na kartkach..ale jakoś tak wyszło że to było pod ręką i wziołem bo nie miałem czasu żeby szukac..
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Wiem.Prao weny twórczej. Są pisarz,którzy piszą swoje myśli na chysteczce,żeby nie uciekły. Mależe chyba mają podobnie...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
promrowa
Moderator
|
Mnie się mimo kratek podoba.
|
||||||||||||
|
_________________ Ivaders Must Die |
|||||||||||||
|
Ciastek
Administrator
|
Narysuje coś na kartce bez kratek..tylko nie mam pomysłu
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Psy
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Ania
Częsty bywalec
|
bo$$ko
|
||||||||||||
|
_________________ RP rządzi xD |
|||||||||||||
|
wintermelon
Stały bywalec !
|
XVII69.4BettBettJackCentLineXVIIPaulGoldStorAtlaTescLuckFiskGregSpacCantMikaDolbJoseHarrJero
JuleChihIronfantLacaLondCaroFranLeveAromXenoKlezMichTeanNoboXVIIMihaFyodJohnPeanJeanCariFrot BrauMarcLuciSigmJuliNintMassSamsMoviLiliPockMarkFilmDigiEdmuDussBernBryaGeorJameStepBobbOxyg BellBratJohnHeroWindBlacNoraWindGuitPROLIbizWindJeweTempCaraMystNovaGravJuleRemiBeauPoisGaum ArtsCarlArtsAmorJohnWindKatjOratlBooNokiHenrCastMasaBriaMargBoogLiseScotSafsPandDisnJeweLemo ClubMalcgaraMagiHighCataHousGeniLoveFlipFlipJeanCrocAlanMistBestGillSQuiHeliSonyCurtLoveimag ValiEducLuisMagihelpDialJameWindWindBorkLeveDysoChouSalvzitaAmonExceBoyfBonuSofiHonkWhitGrea BuenFranFreeJuliFatbAcadAcadMiguGeraLouiNeedOscaMikhMcLoLifewwwnKennThisSpecMichJeanNancWind DigiJudyWolfUnitKansRobeKamiFortCramJewehomaAlleWindPresAstrIdriWinxXVIIAdobJohnPlayMagiMagi MagiAdobBarbDagmContSusyKarmXVIIGeorTrinSugaSongXVIItuchkasAdobWilh |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Galeria Ciastek |
|
||
|
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||