Krótkie opowiadania - mój problem i ... Kici :) |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Last of Fair
Administrator
|
Jak coś chcem zmienić w akwa, a mi się nie chce to oglądam akwaria innych.[spacja]Może Ty zrób tak samo
|
||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Tylko z opowiadankami .
No ale musze mieć co czytać. Dajcie jakieś wasze opowiadanka,[spacja]lub poprostu zadania domowe z polaka. Lituje się nad tobą i nie wklejam do worda tylko porawiam to co widzę! IgIg |
||||||||||||
|
kuba18p
Autor opowiadania listopada!
|
Ja radzę czytać mnóstwo książek. ;D
Sam tak robię i non stop wzbogacam słownictwo. ;D Przykro mi, ale emotikony nie zastępują kropek na końcu zdania. IgIg |
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
administrator
Administrator
|
Nie no ja też . Połykam je[brak_spacji], ale przecież co to ma do zapalu ??
|
||||||||||||
|
kuba18p
Autor opowiadania listopada!
|
W moim przypadku ma duże znaczenie, bo zawsze po przeczytaniu świetnej książki mam chęć na pisanie własnych historii. ;D
|
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
Kicia
Stały bywalec
|
Nie no wiesz, jak dla mnie to nie problem. Są pisarze, którzy właśnie pisali tylko takie krótkie formy.
|
||||||||||||
_________________ "do szczęścia potrzebne serce a nie siła" "nieśmiertelne nie umiera" |
administrator
Administrator
|
Znalazłam sposób! Zabrałam się za pisanie tego naszego forumowego horroru.Wymyśliłam sobie jako temat IIWŚ. Zaczęłam pisać i tak się rozpisałam, że już ch[bez_c]wilę później uświadomiłam sobie,[spacja]że to dopiero jakiś tam wstęp.[spacja]Będe pisać na 100% więcej. Może wyjdzie coś dłuższego...a na forum napisze coś innego .
Co to jest IIWŚ. BŁĘDY ! Emily |
||||||||||||
_________________ :* |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Krótkie opowiadania - mój problem i ... Kici :) |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |