Moda ogółem |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Tak !!! ja
Mam problem. Wczoraj schodzilam całą galerię i nie wiem jakie spodnie. Nie jestem "patyczakiem" i wyglądam nieladnie w rurkach. Ale w sklepach pojawiają się rozszerzane,dzwonowate ?? Jake teraz są modne , bo się pogubiłam ... |
||||||||||||
|
Last of Fair
Administrator
|
Moje zdanie jest takie:kup sobie jakie Ci się podobają, a nie jakie są modne
|
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
administrator
Administrator
|
Kurcze...ja już nie wiem...
|
||||||||||||
|
promrowa
Moderator
|
Zgadzam sie z poprzednikiem...
Musisz się czuć dobrze, bo wyglądać to połowa sukcesu. Obecnie nie jest powiedziane, że rurki są tylko na topie, minał czas, kiedy wszyscy obowiazkowo musieli je mieć , tym bardziej, że widziało się na ulicy niezbyt szczupłe panie w tych spodniach. Rurki pewnie jeszcze z mody nie wyjdą, ale przecież nie wykluczają innych spodni. Czas znów wpuścić dzwony na salony! |
||||||||||||
_________________ Ivaders Must Die |
administrator
Administrator
|
No tak ... ale wkladając dzwony "z dna szafy" nie czuję się najeliej wśród rurkowiczów...
|
||||||||||||
|
promrowa
Moderator
|
Ahh, te ofiary mody.
Niesprawiedliwość rządzi... Ja też nie należą do ''patyczaków'' a chodze w rurkach.. nie dlatego, ze całe miasto w nich chodzi po prostu je lubie. Jeśli Ty lubisz chodzić w dzwonach to je po prostu załóż i idź przed siebie. Większość ''rurkowiczów'' to ofiary mody jakby sie przyjrzeć, a rurki (hmmmm)- nie jest to trafiony fason, bo nie każdy ma super-nogi. Ja jak włożyłam bojówki pierwszą chwile tez sie głupio czułam wśród tych ''rurczanych dziewczyn'',ale to zaraz mija widzac o ile lepiej się wygląda. |
||||||||||||
administrator
Administrator
|
A co z kolorami. Z tym też mam mętlik w głowie. Nawet tak ześwirowałam , że myślałam o fioletowych , czy czerwonych , ale mi się chyba najbardziej podobają rurki jeansy ciemny granat i żółte przeszycia. Szkoda,że tak beznadziejnie w nich wyglądam...
|
||||||||||||
|
promrowa
Moderator
|
Może nie jest tak źle z tym wyglądem, co???
|
||||||||||||
administrator
Administrator
|
Nie wiem ... chyba w weekend pojadę jeszcze do sklepu ...
|
||||||||||||
|
Ciastek
Administrator
|
Ubrania trzeba kupowac według tego w czym się czujesz dobrze a nie co inni o tobie sądzą.
|
||||||||||||
|
promrowa
Moderator
|
Po prostu przemyśl to jeszcze raz i weź pod uwage to co Ci mówimy...jak coś wypatrzysz to pomyślimy
|
||||||||||||
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Moda ogółem |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |