kuba18p
Autor opowiadania listopada!
|
Dzięki Bogu nie opisuję własnego zycia
Konkurs znalazlem na tej stronie www.victor-junior.pl/forum W konkursie można jeszcze dziś głosować, więc będę wdzięczny, jeśli załozysz na tym forum konto i oddasz na mnie głos ;d Uczynić to możesz w dziale 'Twórczość własna". |
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
kuba18p
|
Tylko zagłosuj teraz, bo dzisiaj kończy się czas głosowania.
Co do tamtego forum: niestety nie ma innych konkursów poza tym, na który ja napisałem właśnie to opowiadanie ;D Liczę na Wasze wsparcie, bo brakuje mi trzech głosów ;D;D Pomrowa, jesli Ci się równiez podobalo, to zagłosuj, będę baaaaardzo wdzięczny ;D |
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
administrator
Administrator
|
OK. Zarejerstrowana ale podaj bespośredni link do głosowania. Dzienki
|
||||||||||||
_________________ :* |
kuba18p
|
Proszę bardzo http://victor-junior.pl/forum/viewtopic.php?t=19225
U góry jest okienko, gdzie można oddac swój głos ;D |
||||||||||||
administrator
Administrator
|
OK. Głosuję.
|
||||||||||||
promrowa
Moderator
|
To ja też :*
|
||||||||||||
_________________ Ivaders Must Die |
kuba18p
|
Pomrowa, tylko zrób to teraz, bo czas jest do 20
Dziękuję ;D ;** |
||||||||||||
administrator
Administrator
|
Brakuje Ci jednego głosa. Trzymam kciuka.
|
||||||||||||
IgIg
Administrator
|
Zamykam
Jeżeli ktoś z jakikolwiek powodów będzie chciał, żeby otworzyć ten wątek to pisać na pw. |
||||||||||||
_________________ ,,I'm awfully small to be so hugely irritating.'' |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Konkurs na forum Victora |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |