Ulubieńcy z mediów |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Last of Fair
Administrator
|
Działają na nerwy.Hmm... Kaczyńscy i spólka, doda.
|
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
administrator
Administrator
|
Popieram Lasta. Nie lubię też gościa , który z Cichopek prowadzi "Jak oni śpiewają". Nie wiem jak mu tam....
|
||||||||||||
_________________ :* |
promrowa
Moderator
|
Krzysztof Ibisz
Też nie lubię. I również popieram Lasta, i jeszcze innych zapodam: Tomasz Jacyków, Tzw. Frytka, Jolanta Rutowicz i inni uczestnicy BB, o których się słyszy... A tych co lubię: np. modelka -Adriana Lima. |
||||||||||||
_________________ Ivaders Must Die |
administrator
Administrator
|
Bo to Twoje imię .
A tak na serio to ja BB nie oglądam , ale mam okazję mieć w klasie fana. Nie cierbię tej jak jej tam - Joli... chyba. Taka czarna, brzydka , głupia. Fajnie ją kiedyś Majewski w Rozmowach w Tłoku podsumował... |
||||||||||||
Last of Fair
Administrator
|
Majewski jest super.Ma genialne show
|
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
promrowa
Moderator
|
Ja też nie oglądam BB, ale słyszałam dużo od fana...
A co do Majewskiego to sie zgadzam. Świetny! |
||||||||||||
_________________ Ivaders Must Die |
administrator
Administrator
|
Ale Majewski jakieś 5 odcinkow temu był lepszy. Teraz już tak nie dokońca...
|
||||||||||||
kuba18p
Autor opowiadania listopada!
|
Lubię program Majewskiego, choć ostatnio lekko wieje nudą.
A, i bardzo lubię program Wojewódzkiego. Ostatnio oglądam także "Mam talent", jeśli akurat mam czas. Generalnie nie lubię osób, które non stop pchają mordy pod kamery. To wszystko jest takie sztuczne. |
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
administrator
Administrator
|
Ja raz oglądałam "Mam talent" - fajne. Wojewódzki - ok. Majewski - chyba podupada....
|
||||||||||||
cziken.
Moderator
|
Na nerwy niemiłosiernie mi działa Jolanta Rutowicz -.-
plastikowa barbie, eh. |
||||||||||||
_________________ i znów zmierzch.. kolejny dzień dobiega końca.. choćby nie wiem, jaki był piękny.. jego miejsce zajmie noc.. |
administrator
Administrator
|
OMG! Ona nie ma mózgu!
|
||||||||||||
cziken.
Moderator
|
chyba nie tylko mózgu.. ;D
|
||||||||||||
_________________ i znów zmierzch.. kolejny dzień dobiega końca.. choćby nie wiem, jaki był piękny.. jego miejsce zajmie noc.. |
administrator
Administrator
|
co masz na myśli <aaa> ??
|
||||||||||||
cziken.
Moderator
|
wiesz, w sumie to nie wiem. XDD
a, pewnie myśli, że jest piękna. I fajna. I oryginalna. |
||||||||||||
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Ulubieńcy z mediów |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |