Reklama
|
|
||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
OKI. Ja napisze,ale proszę nie dublować. Piszę o II Wojnie Świowej. Sama ona to horror dla ludzi,a jeszcze jakieś inne straszne fragmenty....może będzie fajne .
NIE DUBLOWAĆ !!! |
||||||||||||
_________________ :* |
kuba18p
Autor opowiadania listopada!
|
No ok, co tam, zdradzę więcej, zeby podkręcić ciekawość ;D
Głównym motywem mojego opowiadania będą takie zabawkowe pistolety, które nagle...Hm, to już za jakiś czas ;D Może brzmieć głupio, więc poczekajcie na opowiadanie, wtedy wydacie opinie ;D |
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
Last of Fair
Administrator
|
Eee. to zupełnie inne czasy.
|
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
kuba18p
|
Owszem, ale to zróżnicowanie jest w tym wypadku plusem. Dobrze, jeśli każde opowiadanie będzie inne od poprzedniego.
|
||||||||||||
_________________ 'To właśnie perspektywa ciemności sprawia, że dzień wydaje się taki jasny' |
administrator
Administrator
|
Będzie ciekawiej , a jednocześnie gadutek będzie taki sam!
|
||||||||||||
administrator
Administrator
|
I jak Wam idzie pisanie ?? Ile jeszcz epotrzebujecie czasu ??
|
||||||||||||
administrator
Administrator
|
Nie macie nic przeciw,aby przedłużyć termin do 30 XI ?? Ja nie zdąże,bo to co pisze okazało się mieć zbyt rozwiniętą fabułę.... musze napisać coś nowego i do tego teraz przez pewien czas nie będe mnieć dostępu do Internetu. Jeżeli zgodzą się 2 osoby (oprócz mnie) zmieniamy termin.
|
||||||||||||
Last of Fair
Administrator
|
Mi tam obojętnie.
|
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
administrator
Administrator
|
A możesz napisać czy się zgadzasz? Zależy mi na tym by zamieścić opowaiadanie,ale się nie wyrobie.
|
||||||||||||
kuba18p
|
Mnie przedłużenie terminu odpowiada ;D
|
||||||||||||
administrator
Administrator
|
Dzięki. No to czas do 30 !!!!
|
||||||||||||
IgIg
Administrator
|
A nie uważacie że to bez sensu przedłużać to w nieskończoność? W końcu nikt nic nie napisze. Muszą być jakiekolwiek zasady, w opowiadaniu macie prawie całkowitą dowolność a ograniczeniem jest tylko termin. Trzeba się nauczyć się trzymać terminów, jak nie zdążycie to napiszecie coś w przyszłm miesiącu. Termin i tak już raz został przedłużony, macie przed sobą długi weekend więc piszcie.
|
||||||||||||
_________________ ,,I'm awfully small to be so hugely irritating.'' |
administrator
Administrator
|
Rozumiem IgIg , ale ja nie będe mieć neta i się nie wyrobie, Kuba18p też miał zastrzeżenia. Do 30 i ANI DNIA WIĘCIEJ .
P.S. Nik nie broni pisać wcześniej! |
||||||||||||
IgIg
Administrator
|
Nie może być tak że termin jest zmieniany tyle razy ile wam się podoba. To że ty i kuba nie zdążycie nie znaczy że trzeba zmieniać zasady!
|
||||||||||||
_________________ ,,I'm awfully small to be so hugely irritating.'' |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Pewien pomysł ;D |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |