![]() |
![]() | Jak pozbyć się nie proszonej osoby. | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Reklama
![]() |
![]() |
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
administrator
Administrator
![]() |
![]() |
Dać osobom zaproszonym zaproszenia,a następnie oglosić " KTO DOSTAŁ ZAPROSZENIE NIECH KONIECZNIE POTWIERDZI PRZYJŚCIE NA OGNISKO!".
Sprobuj.... napisz jakie efekty ![]() |
|||||||||||
_________________ :*
|
![]() |
![]() | ![]() |
Last of Fair
Administrator
![]() |
![]() |
Nieee.To nie wypali.
|
|||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
|
![]() |
![]() | ![]() |
administrator
Administrator
![]() |
![]() |
Hmm....może do niej podejść i powiedzieć: " Sory Ania/Kasia/Basia/? ale na to spotkanie przychodzi Paweł/Łukasz/Ala , a za sobą nie przepadacie. Sorrki,ale nie mogę Cię zaprosić.".
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Last of Fair
Administrator
![]() |
![]() |
Hmm...no może i tak, ale raczej nie ma takiej osoby.Zaliczyłem podczas moich działań małą wtopę.Określmy tą osobę jako x(tą, która ma nie jecgać0.więć zapytałem się y czy wie, ze x ma nie jechac za pomocą wiad. na nk.Nie odpisała więc na pisałe do y na gg, a ona na to, ze x jest włąsnie u niej.Nie wiem właśnie czy widziała ten napis.Mam nadzieję, że nie.Za poł godziny przychodzi do mnie kumpel i z nim też pomyślę co by tu zrobić
|
|||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
|
![]() |
![]() | ![]() |
administrator
Administrator
![]() |
![]() |
Pomyśl i napisz co wynikło!!
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Ciastek
Administrator
![]() |
![]() |
Hm..
To troche krótko mówiac wepchnąc się na przyjęcie ... Bezczelne ;P Ja myśle że to co napisano u góry^^ Cytat: " KTO DOSTAŁ ZAPROSZENIE NIECH KONIECZNIE POTWIERDZI PRZYJŚCIE NA OGNISKO!". |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
cziken.
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Nie można po prostu grzecznie wytłumaczyć, że to jest 'impreza zamknięta' dla kilku osób, a ona chyba źle zrozumiała i niestety nie może z wami jechać.
Bardziej chamska wersja to taka, żeby jej powiedzieć, iż impreza odwołana. Ale szczerze mówiąc nie polecam, bo na pewno będzie jej bardziej przykro, niż jakbyś powiedziała, że nie może jechać. |
|||||||||||
_________________ i znów zmierzch.. kolejny dzień dobiega końca.. choćby nie wiem, jaki był piękny.. jego miejsce zajmie noc..
|
![]() |
![]() | ![]() |
promrowa
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
To ja się przychylam do powyższego.
|
|||||||||||
_________________ Ivaders Must Die
|
![]() |
![]() | ![]() |
Last of Fair
Administrator
![]() |
![]() |
Dobra już załatwione.Damy jej szanse.Jak będzie coś nie teges to następnym razem podziękujemy
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
cziken.
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Nie pomyślałam, no fakt, przecież tak też można.
Zobaczycie jaka jest, a nuż się polubicie (: ? |
|||||||||||
_________________ i znów zmierzch.. kolejny dzień dobiega końca.. choćby nie wiem, jaki był piękny.. jego miejsce zajmie noc..
|
![]() |
![]() | ![]() |
administrator
Administrator
![]() |
![]() |
Właśnie ! Skąd to negatywne nastawinie? Dajcie lasce szanse ! Kiedy ognisko?? Jak już było to jak poszło ??
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Last of Fair
Administrator
![]() |
![]() |
To znaczy ona jest fajna, ale jak wejdziemy do domu tego kumpla no to wiecie, bo ona jest trochę taka głośna.A jego tata jest trochę nerwowy.Ale rozwinęło się to trochę inaczej.Koleżanka x chyba kapnełą o co chodzi i powiedziała, że nie może jechać.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
administrator
Administrator
![]() |
![]() |
No i problem rozwiąznay! Napisz jak wrócisz jak było.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
wintermelon
Stały bywalec !
![]() |
![]() |
Econ76.1BettBettSydnRaviHandJamePalaWerePaulOmegTescImprFiskFuneModePlinChriCoffJamePublBara
JuliClifMichKarlSplaTricNailMarcJackGreeHeinSeptDefoOreaAhavAudiStepFranFyodWindThisDickDoma BodyCityBriaAlesAmanSonyWindSonaApplGillColuScotTommCompPixaPatrStevDougJuleCharEndeLycrKlau RisiMonsXVIIWindWindWindStepWindFIFAFrohSupeWindYourThisFranViraPierIkkiZeffMariFlemBuzzJoha ArtsClifArtsJeweCafeEmilKareMichNintNokielecFlasCharSonyRobeValkRobeJeanNeilWindDalvEarlXIII EverWGPyAtmoLithDAXXGardSamsElecErnsAssaRockThruDaliShakXXIIBestJeweSauvRefePhilAuslMerrJazz ValiEducEditSitrHellEvilBridWindMotoTefaLEGOHyunoupeIncaKiteXingGeofRockJeweCatcBullssivPrel FlyiEiszAlgoAlfrBranViceViceHenrTranJoseDonaOlegWeinFilmRealUltrXomaStomGeorErikSuchMarimail DigiStepMichJennWoodRichBethSigmSupeFeedEmerWilhSupeRobeKennKillThomAnniCambAllaGenuLithLith LithPhotWindUltrorigPaikErasToonXVIIAnniCommexspJobstuchkasAstrGhia |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Reklama
![]() |
![]() |
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | Jak pozbyć się nie proszonej osoby. | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
![]() To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ![]() |