Wasze koty |
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Last of Fair
Administrator
|
Jeszcze 2 lata temu miał pięknego kota.Miał na imię filemon i gdy zmarł miał okoł 8 lat.Minęły 2 lata i znowu będę miał, tyle, że kotkę.Będę miał ją już we wtorek.Tak wygląda:
http://images27.fotosik.pl/274/9430cae7d9a011c7med.jpg |
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
administrator
Administrator
|
Kotka prześliczna,będziemy czekali na nowy temat o niej , oczywiście z fotkami. Ja osobiście za kotkami nie przepadam. Mieszkam na osiedlu , a że sąsiaadka niedość , że ma kota to jeszcze dokarmia wszystkie z okolicy często moge znaleść jakąś kupkę ... nie jest to miłe.
No ale cuż... Moja babcia miała kiedyś kota , była wtedy mała i nie pamiętam dużo. Wiem , że był cały czarny i miał zielone oczka . Nazywał się Karolinka i mój brat się go bał :]. Chyba tyle :0. |
||||||||||||
|
promrowa
Moderator
|
Jej.. Jaki śliczny kotuś.
Moja babcia miała niezliczoną ilosć kotów od początku mojego żywotu, nie mówiac o tym co było wcześniej.. |
||||||||||||
_________________ Ivaders Must Die |
Kicia
Stały bywalec
|
ten kot na zjdęciu jest śliczny. Uwielbiam koty o takim kolorze
|
||||||||||||
_________________ "do szczęścia potrzebne serce a nie siła" "nieśmiertelne nie umiera" |
Last of Fair
Administrator
|
Narazie siedzi pod kaloryferem.Widać, że się boji
|
||||||||||||
_________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
administrator
Administrator
|
Ojejku,sladka. Poglaskaj ją demnie. Jak ją nazwałaś ??
|
||||||||||||
|
Last of Fair
Administrator
|
Jesycye nie ma imienia
|
||||||||||||
administrator
Administrator
|
Musisz zacząć myśleć
Jak chcesz pomożemy Ja bym chyba dala Kuleczka |
||||||||||||
|
Kicia
Stały bywalec
|
ja zawsze jak mam problem z wyborem imieia wlaczam strone ze spisem imion Irlandzkich, ładnie brzmią
|
||||||||||||
_________________ "do szczęścia potrzebne serce a nie siła" "nieśmiertelne nie umiera" |
Last of Fair
Administrator
|
Heh, no i wyszło na to, że to najprawdopodobniej jest.... on!Dzisiaj już jest spokony bawi ię, je i ładnie załatwia w kuwecie
|
||||||||||||
Kicia
Stały bywalec
|
napisz jak wymyślisz imie
|
||||||||||||
avoo
Bardzo częsty bywalec
|
ja mam 6 kotów: kropka. zuzia. gogilla. cruella. leonardo. charlie. są kochane!
|
||||||||||||
|
administrator
Administrator
|
Jezu , ile Ty masz zwierzaków ... AAA...
|
||||||||||||
|
Last of Fair
Administrator
|
Mój kot nadal nie ma imienia.Może macie jakieś pomysły?
|
||||||||||||
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Wasze koty |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |